Traži
Zadnje teme
Pitajte chlanove 6 pAcK-A
+19
Antony
Laari
mawina_rose
Roda93
dekline
CrNi
ivory
Vlaja
InEsKa
KARA
Laufer
alexandar6pack
liverpool_fan
murder
shumshi
Punky
AdminPack
SixPackica
darmpsu
23 posters
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pitajte chlanove 6 pAcK-A
hoćete možda sad na svirku u brodu ponijeti par cd-a discover pa da tamo se može kupiti?
mislim da hocemo,trebalo bi Miki da uzme od izdavaca,pa da ponesemo....
xexe...owako...O SixPack-u ne znam mnogo...Mozda zato sto sam klinac...a mozda zato sto nam je drzava..propala..a mozda i zbog grada...Slucajno sam od druga pre 6 meseci cuo pesmu Crveni makovi..i mnogo mi se svidela...naravno odmah sam se raspitao i za bend..i tako saznaoza SixPack...Pokusao sam na netu naci jos neku pesmu..ali sam uspeo skinuti samo Grad....pa mi se i ta pesma svidela...i onda sam od pevaca iz mog benda...koji je pre svirao bubanj za jedan pank bend..cuo i cuvenu "fabricku gresku"...i ta pesma mi se naravno mnoogo svidela,naravno kome ne bi...ako slusa ovu vrstu muzike...I sada se bedacim...pokusao sam naci Fabricku gresku na netu..neki link...ali nisam uspeo...Pa sam morao da se zadowoljim sa spotom na youtube-u
..Pa sam cimao ortaka...ZA koga znam da ima valjda sve od vas...i slusa vas..da mi vas nareze
..ali njemu se pokwario rezac...flesh mi ne radi...pa moram da cekam jos nekoliko dana...za jos par vasih pesama...E sad moje pitanje....Da li mozete da mi okacite neki link..ako naravno postoji...sa jos nekom vasom pesmom..da se zadovoljim dok mi neko ne nabaci svee pesme...?I jos nesto...Ko je onaj sa majcom "Ramones-a"
xaxax..ja sam i previse zaludjen za njima ... 

Roda93- Broj poruka : 19
Godina : 29
Datum upisa : 20.06.2008
xeexxe....sad sam brljao po forumu...i naisao RapidShare....za albume i skinuo F.G.....sad sam saw happy
....
samo nece ostala dva da mi skine...sa free accauntom...
ali dobro...

samo nece ostala dva da mi skine...sa free accauntom...

Kak ne? Ja sam sad pogledao, hoce to samo se treba chekat. Pa nije ti ispisalo da morash chekat xy vreme? Ili to da trenutno tvoja IP adresa sad skida?
darmpsu- Broj poruka : 233
Datum upisa : 26.03.2008
Moram cekati da prodje neko vreme.....ali dobro...do sada sam useo skinuti F.G,Musique,minut cutanja
Hoce li biti skoro neki koncert u Sumadiji??
Jel se meni čini ili vi imate na koncertima nekakvih svojih 20-ak pjesama koje redovito izvodite (2 minuta straha, fabrička greška, delfinov let...)?
Dobro, nisam bila na 10 koncerata, bila sam na 2, al čini mi se da se 90% pjesama ponavlja. Jel se to meni slučajno dogodilo ili? Znam da ne možete sve izvest, normalno, pa et pitam tako jel se neke pjesme uopće izvode?
Dobro, nisam bila na 10 koncerata, bila sam na 2, al čini mi se da se 90% pjesama ponavlja. Jel se to meni slučajno dogodilo ili? Znam da ne možete sve izvest, normalno, pa et pitam tako jel se neke pjesme uopće izvode?
InEsKa- Broj poruka : 66
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008
ne ,u principu sviramo pesme koje ljudi naravno najvise vole,ponekad se ubaci po neka nova za promenu,naravno postoje pesme koje vise nikada ne sviramo,a one koje si ti navela,pa zamisli koncert bez njih.....
svremenom koje dolzi jos neke ce izleteti sa spiska,a uci ce neke sasvim nove
svremenom koje dolzi jos neke ce izleteti sa spiska,a uci ce neke sasvim nove
Dogodilo vam se ziher da onak ljudi trče za vama negdje i pokušavaju vas uhvatit da popričaju il nekaj tak... Kakav je osječaj bit zvijezda?? Kad izađete na pozornicu i onak ekipa sva počne pjevat vaše tekstove...
SixPackica- Broj poruka : 119
Godina : 34
govorim u svoje ime..prija sve to....pevanje,ljudi koji te vole..ALI SEBE NE KAPIRAM KAO ZVEZDU....SAMO NAVIJAM ZA NJU

hehe... Al jesi zvijezda jesi... 

Ej admine, kako si? Sta ima kod tebe? Sta se desava oko benda? Kako su ostali?
pozdrav ljudi....sta ima novo???hvala na pitanju,dobro smo...svira se skoro svaki vikend,posebno u HR.....Nadam se da cemo uskoro poceti da radimo probe,i nastavimo tamo gde smo stali sa pravljenjem novog autorskog albuma:)....do tada nas slusajte i gledajte ako ste negde u blizini....
i naravno uzivajte u VRUCINI....
Ajme vidi njega nismo dugo čuli
Stalno ja nešto čujem Six Pack ali ja nikako da vas uhvatim...
Morat ću nešto smislit...
Uživajte ... I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako vas volim

Stalno ja nešto čujem Six Pack ali ja nikako da vas uhvatim...

Uživajte ... I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako vas volim

E ljudi..Mogli bi da naprevite neku temu gde cete pisati gde nastupate narednih dana...Jer ja sam bas hteo da vas cujem negde,a i video sam da ste valjda nastupali u SKC-u ili KST u skoro..nisam siguran..pa sam se razocarao..sto nisam saznao pre jer bi dosao sigurno...
AdminPack ::pozdrav ljudi....sta ima novo???hvala na pitanju,dobro smo...svira se skoro svaki vikend,posebno u HR.....Nadam se da cemo uskoro poceti da radimo probe,i nastavimo tamo gde smo stali sa pravljenjem novog autorskog albuma:)....do tada nas slusajte i gledajte ako ste negde u blizini....
E super onda. Kod mene nista posebno za sada, zivi se nekako

sto se tice toga gde sviramo...imate uvek sveze informacije sto ovde ,sto na myspace....
www.myspace.com/thesixpackband
www.myspace.com/thesixpackband
AdminPack ::ne bi da vas razocaram,ali mislim da od prvog tiraza vise nema nista....

POZZZ FROM CENTER OF ALL CENTERS!!!! Pozz from Kragujevac and see ya`raund

mawina_rose- Broj poruka : 2
Godina : 32
Datum upisa : 24.07.2008
sutra smo u Kg-u,pa slobodno pitajte Mikija,ako on ne zna onda niko ne zna:)
Ovo nije pitanje, al nisam znala gdje da stavim.
Prvi puta otkad slušam sp imam kritiku na njih. Naime, čula sam da su vas kontaktirali još prije iz hr, jedno manje mjesto je u pitanju, nije sad bitno, zbog svirke. I čula sam sta sve sp traži i koji su uvijeti za jednu svirku. I nisam mogla vjerovat! Slušam vas već par godina i uvijek mi najbolji bili, al ovo mi je skroz spustilo sliku o bandu.
Znam da imate puno publike i da ste sigurno traženi, al mislim da se radi o pretjerivanju. Jbg, al morala sam to reći... Svejedno obožavam ovaj bend i pjesme, al eto... =(

InEsKa- Broj poruka : 66
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008
za one iz hr s početka teme koji traže originalne albume, ak niste u međuvremenu našli:
ima sve osim minuta ćutanja, bar u zagrebu.
pa kog zanima - musiquea ima, al se morate malo natezat s ekipom u aquariusu, trebali bi imat na lageru ak nema u dućanu.
fabrička greška/pretnja ili molitva se mogu kupit u dirty old shopu, dođe 50ak kn.
ima sve osim minuta ćutanja, bar u zagrebu.
pa kog zanima - musiquea ima, al se morate malo natezat s ekipom u aquariusu, trebali bi imat na lageru ak nema u dućanu.
fabrička greška/pretnja ili molitva se mogu kupit u dirty old shopu, dođe 50ak kn.
Laari- Broj poruka : 3
Datum upisa : 20.10.2008
ne znam tacno sta si cula,svasta se prica o nama,cak je prica isla toliko daleko da smo i rasisti(umirem od smeha,smjeha,smiha.....)trazimo mnogo.....zavisi sta je mnogo,zavisi gde sviramo,zavisi ko ce na nama da zgrne neku lovu,sta ti mislis ,ako sixpack proda u Zg 1000 karata ,kao u februaru ove god....koliko treba da uzme band,a koliko organizator.......i mislim da je glupo o tome ovde....ti verovatno slusas i Hladno Pivo(nase dobre prijatelje)sta da kazes za njih kad prodaju po 20000 karata.....oces da sviraju za semenke....i par piva.....InEsKa ::Ovo nije pitanje, al nisam znala gdje da stavim.Prvi puta otkad slušam sp imam kritiku na njih. Naime, čula sam da su vas kontaktirali još prije iz hr, jedno manje mjesto je u pitanju, nije sad bitno, zbog svirke. I čula sam sta sve sp traži i koji su uvijeti za jednu svirku. I nisam mogla vjerovat! Slušam vas već par godina i uvijek mi najbolji bili, al ovo mi je skroz spustilo sliku o bandu.
Znam da imate puno publike i da ste sigurno traženi, al mislim da se radi o pretjerivanju. Jbg, al morala sam to reći... Svejedno obožavam ovaj bend i pjesme, al eto... =(
moto je sledeci,nedamo da nas neko iskoriscava,i samo zelimo da naplatimo nas ulozeni trud za ovih skromnih 14 godina.....voleli vi to ili ne.....ko skapira znace o cemu pricam....
a tebi veliki pozdrav,i kad sledeci put zelis nesto da znas ,pitaj mene,a ne gluve telefone....
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|
» Kako ste saznali za forum? Napishite nam :)
» Novi koncerti!!!
» Bilo jednom...Novi Sad scena dok....video...
» Top 3 pesme
» Slike sa koncerta...
» Ajmo Punkeri, pravimo listu :P
» Slike iz Nisa
» Ponovo mali svirke...