Traži
 
 

Rezultati od :
 


Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Pitajte chlanove 6 pAcK-A
Registruj se EmptyPet Dec 28, 2012 7:19 pm od EnaDizdar

» Kako ste saznali za forum? Napishite nam :)
Registruj se EmptyUto Jul 03, 2012 11:43 pm od Slobodan

» Novi koncerti!!!
Registruj se EmptyČet Maj 17, 2012 3:35 pm od SixPackica

» Bilo jednom...Novi Sad scena dok....video...
Registruj se EmptySub Apr 02, 2011 11:13 am od Gost

» Top 3 pesme
Registruj se EmptyČet Dec 02, 2010 10:10 pm od Festomanka

» Slike sa koncerta...
Registruj se EmptyČet Dec 02, 2010 9:30 pm od Festomanka

» Ajmo Punkeri, pravimo listu :P
Registruj se EmptyČet Avg 19, 2010 6:07 pm od Gost

» Slike iz Nisa
Registruj se EmptyPet Feb 05, 2010 12:03 am od darmpsu

» Ponovo mali svirke...
Registruj se EmptyNed Dec 20, 2009 2:22 pm od AdminPack

Sada je Sub Sep 30, 2023 11:02 pm

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.